Bilvård

[vc_row type=”full-width”][vc_column][vc_single_image image=”2895″ img_size=”3500×1500″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bilvård Sundbyberg

På Car Gate erbjuder vi bilvård i Sundbyberg av absolut högsta klass. Bilvård hos oss handlar om mer än att bara vårda bilen. Våra bilvårdsspecialister vill lära känna bilen och kunna ta ut det absolut bästa ur den så att den på ett nästan omöjligt sätt känns bättre än när den var ny.

Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Att lämna bilen till någon av våra bilvårdsspecialister ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Att ta hand om och vårda bilen regelbundet är en viktig del för att hålla den i gott skick, det ökar också bilens motståndskraft mot rost och annat slitage. Kort sagt förlänger du livslängden och bibehåller värdet på din bil. Dessutom håller sig “nybilskänslan” kvar längre vilket är målet. Vad är skönare än att inte åldras utseendemässigt? Boka en tid hos oss när det passar dig så ordnar vi till både bilen och “nybilskänslan”. Vi tvättar din bil både invändigt och utvändigt, ser över rost och vaxar och polerar bilen efter behov. Våra bilvårdsspecialister använder alltid bara högkvalitativa bilvårdsprodukter. Kort sagt – det du som kund önskar från oss gällande bilvård löser vi. På Car Gate är alltid kunden i centrum.

Boka tid direkt för bilvård!

[/vc_column_text][vc_column_text][CP_APP_HOUR_BOOKING id=”3″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]