mekopartner_logo
SFVF1
Cargate Bilverkstad 1

Bilverkstad Sundbyberg

Vi på Car Gate AB har gedigen utbildning och lång erfarenhet i branschen och har därför fått förtroendet att sköta många fina och exklusiva bilar.

VI ÄR EN KONTROLLERAD BILVERKSTAD

Visa mer bilar

BILVÅRD

Att hålla bilen från att bli smutsig och grå är svårt. Det händer att färgen blir matt, och lacken slits ut pga. vägsalt och asfalt. Våra handtvätts paket får bilen att glänsa igen!

.

Läs mer!

DÄCK

Som däckgrossist kan vi erbjuda många olika däckmärken till lågt pris. Eftersom däck är färskvara kvalitetssäkrar vi däcken genom att kolla på diverse punkter, t.ex tillverkningsdatumet.

.

Läs mer!

VERKSTAD

I verkstaden utför vi alla typer av reparationer! T.ex. Bromsbelägg, bromsskiva, bromsslang, styrled, spindelled, stabilisator, fjädrar, hjullager, stötdämpare m.m. Kontaka oss för att höra om hur vi kan åtgärda just ditt problem!

.

Läs mer!

SERVICE

Vår reparation, service och stämpel i serviceboken är likvärdig den du får hos din märkesverkstad. Självklart så gäller också din nybilsgaranti till fullo när du servar eller lagar er bil hos oss

.

Läs mer!

BILFÖRSÄLJNING

Välkommen till Car Gates bilhall. Hos oss hittar du ett stort utbud av bilar. Vi hjälper dig att hitta just den bil som passar dina behov.

.

Läs mer!

BOKA

Du kan boka tid för service, reparation och bilvård direkt på hemsidan. Har du frågor eller funderingar så kan du alltid slå oss en signal

.

Läs mer!

OM OSS

Våra ledord är kvalitet och service. Vi gör vårt absolut yttersta för att uppnå ett perfekt resultat så att både du och vi ska vara nöjda med arbetet. Vi lämnar även prisgaranti på däck, fälgar och tillbehör så du kan känna dig säker på att du har hamnat rätt!

ERFARENHET

Vi startade en enkel enskild firma för 7 år sedan i en liten lokal men vi har alltid tittat framåt för att kunna utvecklas på bästa möjliga sätt. Med tiden och det starka förtroendet som vi har skapat hos våra kunder kunde vi gå vidare och utveckla vår affärsidé till det bättre.

RESERVDELAR

Reservdelar av motsvarande kvalitet som original tas till olika bilmärken från ATOY Automotive AB så att våra kunder erbjuds toppkvalité på samtliga reservdelar till sin bil.

NÖJDA KUNDER

Vi jobbar allt hårdare för att vårt företag med konceptet 100% nöjda kunder, prisgaranti, högkvalitativa produkter samt ett arbetssätt som överträffar kundernas förväntningar, ska kunna konkurrera med redan etablerade frimor.

MILJÖTÄNK

Vi har tagit hänsyn till miljön när vi har byggt upp vårt företag. Vi kräver av våra leverantörer att alla produkter och medel som levereras till oss är miljövänliga.

DÄCK

Vår specialitet är däck och för att kunna erbjuda däck till lägsta pris började vi importera däck från olika däck fabrikanter. Vi kan därför erbjuda prisgaranti på vissa däck.

GARANTI

Garantin på din bil gäller också när du servar eller reparerar din bil hos oss. Du kan med andra ord serva och reparera din bil hos oss utan att vara orolig för om din garanti gäller eller ej. Vi lämnar två års garanti på arbete och delar. Det är dock fortfarande din bilhandlare som ansvarar och utför garantiarbete avseende bilens byggkvalitet.

© Copyright 2017 | Cargate AB